Wat wij doen

Sloopwerk

Of het nu gaat om het ontmantelen van een industriële installatie, civiele objecten of het verwijderen van asbest. Gebr. Scholten BV heeft de beschikking over vakkundig personeel en geavanceerde machines en gereedschappen om ieder project aan te kunnen nemen. Ook slopen van inpandige objecten is een van de mogelijkheden bij ons. Dus zowel voor kleine als grote werken kunt u bij ons terecht. Wij besteden de uiterste zorg aan planning en voorbereiding waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat.

Materiaal verhuur

Een groot assortiment verhuurgereedschap is een extra dimensie voor de bedrijven, die incidenteel behoefte hebben aan extra materieel. Dit kan variëren van slagmoeraanzetters en slijpmachines tot hoogwerkers en grondverzet- en bewerkingsmachines.

Containerservice

Gebr. Scholten Containerservice biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van transport. Of het nu gaat om de huur van een container of het gebruik van grondverzetmachines, wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Asbestverwijdering

Bouwwerken, ouder dan gemiddeld 20 jaar, kunnen asbest bevatten. Op zich geen probleem, wanneer het materiaal met rust wordt gelaten. Echter bij sloop, verbouwing, mutatie en/of brand komt het asbest onvermijdelijk tevoorschijn, waarbij de noodzaak om te saneren zich manifesteert. Noodzaak vanuit een wettelijke verplichting enerzijds, vanuit een milieu- en gezondheidstechnische overweging anderzijds